Loading...

Hotel Astoria, Budva


Hotel Astoria diči se apartmanima i gostinskim sobama koje su jedinstveno dekorisane da udovolje zahtjevima svih turista. Imaju dobro osvetljen radni dio i besplatnu internet konekciju kao i sef. Kako bi udovoljili svim Vašim prohtevima, sve sobe i apartmani su opremljeni queen size krevetima sa velikim izborom jastuka i prekrivača radi što veće udobnosti.

Mogućnost individualnog podešavanje klima uređaja u svakoj prostoriji samo će doprinijeti Vašem osećajem udobnosti. Tu su još i mini bar, telefon [sa mogućnošću direktog biranja], plazma TV i veliki izbor kablovskih programa. Luksuzno opremljena kupatila sa jacuzzi kadom upotpuniće široka paleta kozmetičkih proizvoda i ostalih sitnica koje će učiniti da se osjećate kao kod kuće.

Jedinstveni doživljaj u hotelu upotpuniće blizina mora i šum talasa i učiniti da provedete nezaboravne trenutke spokoja na unikatnom mjestu budvaskog Starog grada.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz