Hotel Centar, Igalo - Herceg NoviHotel Centar Igalo je skraćeni naziv za Centar za odmor, rekreaciju i Lečenje "Igalo" [nekadašnji RVI] ima dugu tradiciju i posebno mesto u turističko - zdravstvenoj ponudi grada.

Smešten je u centru Igala uz samo more na 7 km dugom hercegnovskom šetalištu Pet Danica, okružen predivnim parkom, u neposrednoj blizini Instituta ''Dr.Simo Miliošević''. Posebno zanimljiv gostima koji traže aktivan odmor, kombinovan sa medicinskim tretmanima na polju fizikalne medicine i rehabilitacije, za sportiste, goste koji uživaju u dugim šetnjama i žele miran porodični odmor.

Igalo je deo Herceg Novog. Nalazi se na smom ulazu u bokokotorski zaliv. Obiluje lepim plažama, od kojih se posebno izdvaja plaža hotela Centar Igalo. Prirodni faktori, blaga mediteranska klima [285 dana u godini temperatura je veća od 15 C, a 105 dana veća od 25 C, dok je temperatura mora od maja do septembara 22 do 26 stepeni], izvori mineralne vode i lekovito blato, omogućili su da Igalo postane poznato lečilište i privlačno turističko mesto.

Dakle, ovi izuzetni klimatski faktori, sjedinjeni sa uslugama koje pruža hotel Centar Igalo, dobar su razlog da Vaš odmor provedete bas tamo.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz