Hotel Miron, RafailoviciNeposredno pored morske obale u centru Rafailovića nalazi se hotel Miron sa tradicijom od 2004 god. Bečićka plaža koja neposredno u blizini hotela, proteže se u dužinu oko 2km, i proglašena je za jednu od najlepših plaža na Mediteranskoj obali.

Ime hotela potiče od Grčkog vajara Mirona koji je napravio statuu diskobola koja je zaštitni znak hotela. Porodično obeležje hotela je da su se osnivači hotela Miron,otac i sin , bavili drevnom impresivnom veštinom bacanja diska. Ljubazno osoblje, kvalitetna usluga, učinili su da hotel Miron postane jedan od najtraženijih objekata za odmor i letovanje.

Hotel raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i apartmanskim smještajem kapaciteta 6 dvokrevetnih, 2 trokrevetne sobe, 4 apartmana i jedan studio. U sklopu hotela se nalazi restoran i konoba koja odiše mediteranskim duhom što će učiniti vaše obedovanje nezaboravnim doživljajem koji će te rado pamtiti.

Klimatizovani smještaj, neposredna blizina mora, impresivan dizajn, su elementi koji svrstavaju hotel Miron među najprijatnije objekte za vaš odmor.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz