Loading...

Hotel Rivijera, Petrovac na moru

Hotel "Rivijera" sa četiri zvezdice se nalazi uz samu plažu u prelepom mjestu Petrovcu na moru, okružen borovom šumom i primorskim rastinjem. Hotel raspolaže sa 21 sobom, 181 osnovnih i 50 pomoćnih ležaja i 1/1, 1/2 i veoma luksuzno opremljenim sobama. Sobe i apartmani pružaju visoki komfor: telefom, TV, [satelitskai kablovska] mini bar, sef i terasu.

Od ugostiteljskih sadržaja hotel raspolaže sa pansionskim restoranom, barom Kralj Nikola, alla cart restoranom "Oliva", a od sportskoh sadržaja ima tenisko igralište, teren za odbojku “beach valley”, stoni tenis kao i bazen na otvorenom sa đakuzijem, vlastiti parking koji je obezbijeđen tokom 24 časa. Za decu je obezbijeđen zabavni park sa drvenim rekvizitima, tobogan, kućice, stolovi i stolice.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se i nogometno igrališt. Pored objekta B, tunelom se dolazi na hotelsku plažu gde se nalazi plažni bar.

Gosti hotela "Rivijera" mogu koristiti usluge dve prelepe peščane plaže, gradska plaža [hotel je zakupac dela plaže], a druga "Lučice" udaljena svega 300 m od hotela. Petrovac je udaljen od Budve 18 km, od Bara 20 km, a od aerodroma Podgorica 53 km, dok je od aerodroma Tivat udaljen samo 45 km.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz