Hotel Grand, Cetinje


Hotel ''Grand'' je sagrađen 1984. godine na mjestu porušenog hotela ''Park'', koji je stradao u zemljotresu 1979. godine, kao i stari hotel ''Grand'', čije je ime preuzeo. Okružen je sa dva velelepna parka i nalazi se u neposrednoj blizini istorijskog jezgra Cetinja.

Hotel je A kategorije sa tri zvjezdice, raspolaže sa 420 kreveta [jednokrevetne i dvokrevetne sobe] i 8 apartmana. Sobe, pored maksimalnog komfora, posjeduju sopstvena kupatila, toalete, telefon i terase sa pogledom na stoljetne parkove.

Hotel raspolaže sa dva restorana za ručavanje, gril-restoranom, Nacionalnim restoranom, slastičarnom, aperitiv-barom, kafanom, noćnim barom, baštom sa muzikom za ples, crvenim i tihim salonom, univerzalnom kongresnom dvoranom, galerijom, bibliotekom, čitaonicom, zatvorenim bazenom, saunom, automatskom kuglanom, bilijar-salom, šah-salom, TV salom, ambulantom, frizerskim salonom, modnim butikom, suvenirnicom, prodavnicom informativno-propagandnog materijala, agencijskim prostorom i drugim sadržajima. U parkovima koji okružuju hotel nalaze se dva teniska igrališta, trim-staza i staza za rekreativnu šetnju.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz