Hotel Grbalj (ex Vila Pinki), BudvaHotel Grbalj [ex Vila Pinki] je ekskluzivni hotel koja pruža gostima vrhunski kvalitetnu uslugu. Nalazi se u samom centru Budve, metropole crnogorskog turizma. Od Slovenske plaže je udaljen oko 300 metara - taman koliko je dovoljno da se gost osjeća mirno u jeku sezone, zbog male distance od korza i gužve.

Hotel Grbalj je na dvadesetak metara od hale sportova, dok su fudbalski tereni hotel udaljeni oko 700 metara, što govori o izvanrednim uslovima za boravak i pripreme sportista svih profila. Pored ekskluzivnog smeštaja i kvalitetnog personala, hotel Grbalj poseduje klima uređaje i centralno grejanje, tako da i za vansezonski turizam nema prepreka.

Poseduje jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i četvorokrevetne apartmane i restoran.

U sklopu Hotela Grbalj nalazi se restoran, kapaciteta 80 mesta, i prelepa bašta, sa 90 mesta, koje opslužuje savremena internacionalna kuhinja. Ponudu proširuje i mogucnost organizovanja svih vrsta druženja i svecanosti.

Poseduje licni parking sa 25 mesta. Garantovana je potpuna sigurnost za vaša vozila koja će biti u hladu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz