Hotel Maestral, MilocerMaestral hotelski kompleks i igraonica. U narucju toplog zaliva. Potpuno obnovljen hotel odn. hotelski kompleks i igraonica "Maestral", najveci turisticki kompleks na južnom Jadranu, nalazi se u romanticnom kamenitom zalivu na crnogorskoj obali koju zapljuskuju tople vode južnog Jadranskog mora.

Ime je dobio po blagom i aromaticnom povetarcu koji duva najcešce leti, dok obližnje obalske planine daju svežinu suncem okupanoj obali cak i u najtoplijim mesecima. Prepustite se udobnoj okolini i zabavi u hotelskim objektima.

Hotel "Maestral" ima 180 soba i apartmana najvišeg kvaliteta. Sve sobe imaju klima-uredaj, sef, mini-bar, telefon i TV [u ponudi su i filmovi na pretplatu], a skoro sve imaju izvanredan pogled na more.

Hotel izlazi pravo na privatnu plažu gde se možete opustiti na suncu ili se skloniti u senke snek-bara "Barka", jednog od mnogih barova i restorana hotela "Maestral".

U hotelskom kompleksu se nalazi živopisna igraonica sa 102 automata za igru, elektronski rulet i 11 stolova za igru, koji ce dodatno uvelicati ionako nezaboravan boravak u "Maestralu". Raznovrsnu ponudu dopunjava kvalitetno podržana konferencijska delatnost.

Konferencijska dvorana sa 368 sedišta i mogucnošcu da se ona podeli na 3 manje dvorane, izvanredna tehnicka opremljenost, osoblje koje ce Vam svojim iskustvom pomoci i rasteretiti Vas u organizaciji i najvecih priredaba, nude mogucnosti organizovanja konferencija i drugih dogadaja uz najviši nivo kvaliteta.

Hotelske mogucnosti obuhvataju i relaksacione wellness usluge na zatvorenom i otvorenom bazenu, sa tajlandskom i drugim masažama, raznim vrstama sauna, solarijumom, beauty centrom… U hotelskom kompleksu stoje Vam na raspolaganju kutak za internet, hotelska biblioteka, prodavnice, bankomat i druge ponude koje cine svakodnevnicu odmora prijatnijom i udobnijom. Najmladji sigurno ce uživati u posebno za njih napravljenom bazenu i na decijim igralištima.

Za sportski nastrojene goste željne istraživanja lepota crnogorske obale, mogu da ostanu sportski aktivni tokom boravka u "Maestralu", mogu da koriste bazen smešten u živopisnoj sredini, kao i bicikle za iznajmljivanje kojima mogu da se voze duž obale ili da idu na izlete u unutrašnjost Crne Gore.

Gosti avanturistickog duha ce poželeti da se spuste niz brzake Tare, da pecaju na Skadarskom jezeru, da odu na treking ili planinarenje.

Južno od "Maestrala" naci cete staro ribarsko naselje Pržno, a nešto dalje, u susednom zalivu, nalaze se do skoro strogo cuvane plaže naselja Milocer. Iza Milocera leži Sveti Stefan koji ne smete propustiti da posetite. Severno od "Maestrala" nalazi se grad Budva sa svojim uzbudljivim nocnim životom, prelepim starim gradom i bezbrojnim kafeima i prodavnicama.

Ponuda i cene: u hotelu ima ukupno 180 soba, od toga 149 dvokrevetnih, 22 jednokrevetne i 9 apartmana. Sve su luksuzno opremljene sa klima-uredajima, sobnim sefom, mini-barom, telefonom, televizorom sa Pay-TV kanalima, balkonom od kojih je vecina sa pogledom na more, a omogucen je i pristup na Internet. Na raspolaganju su i 2 sobe za invalide, uz prilagodenu hotelsku infrastrukturu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz