Hotel Monte San Aquamarin, BudvaApartmani hotela Aquamarin su namenjeni gostima sa najvišim zahtevima. Prostrani, sa delom za spavanje i delom za komforan dnevni boravak i terasama pružaju gostima mir i komfor za odmor ali i pre svega zbog direktnih telefonskih linija i lake veze sa Internetom, za rad pre svega poslovnim ljidima.

Sve sobe su vrhunski opremljene i gostima pružaju uslove za idelan odmor. Pored kupatila sa fenom za kosu svaka soba ima klima uredaj sa mogucnošcu individualnog podešavanja, mini bar, kablovsku televiziju, direktan telefon, a vecina ima i sopstveni balkon.

Tokom letnje sezone našim cenjenim gostima je na raspolaganju i hotelska plaža koja se nalazi na delu Slovenske plaže preko puta našeg hotela. U cenu aranžmana je ukljuceno korišcenje plaže sa kompletnim plažnim imobilijarom.

Restoran Aquamarin može da ugosti sedamdesetak gostiju u luksuznom ambijentu, sa velikom terasom na kojoj se cuju talasi i oseca miris mora...
Bašta restorana svojim gostima omogucuje uživanje u specijalitetima nacionalne i medunarodne kuhinje uz miris mora i borove šume.

U sklopu hotela se nalazi i igralište za najmlade koje se sastoji od bazena i raznih sprava na kojima se deca bezbedno mogu igrati. Hotel takode nudi uslugu cuvanja dece.

Ako želite na trenutak da se opustite pre ili posle napornog dana, tokom cele godine našim cenjenim gostima na raspolaganju je sauna. Ako želite da sa mora vidite našu prelepu obalu sa mnoštvom lepih i skrivenih uvala hotel Aquamarin Vam i to nudi. U ponudi je i gliser za 8 osoba sa skiperom [vozacem].

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz