Hotel Palazzo Radomiri, KotorPalazzo Radomiri je barokna palata na samoj obali mora iz ranog 18-tog veka, nedavno renovirana i pretvorena u mali hotel. Smešten je u malom mestu Dobrota, u Bokokotorskom zalivu, poznato od davnina kao gospodsko mesto zbog mnogrobojnih kapetanskih vila.

U toploj atmosferi ovog hotela ogledava se spoj starog bokeljskog duha, savremene funkcionalnosti i romanticnog utocišta za odmor.

Hotel Palazzo Radomiri raspolaže sa pet jednosobnih i pet dvosobnih soba. Svaka soba je drugacija i karaktristicna na svoj nacin, a skoro sve su uredjene u tradicionalnom stilu, gde se koristio antikvarni nameštaj i detalji.

To što cini ovaj hotel posebnim, jesu imena soba nazvane po brodovima koji su pripadali jednoj od najbrojnih flota u Boki Kotorskoj u vlasništvu porodice Radomiri.

Sobe su opremljene po svim modernim standardima te sadrže: kupatilo sa kadom i tušem, satelitsku televiziju, telefon sa intrnet konekcijom, klimu i grejanje te frižider sa mini barom.

Sve sobe raspolažu sa francuskim krevetima na kojim je udobna i mekana posteljina od svilenog damasta. Dvosobne sobe svojim gostima nude i dnevni boravak sa anikvarnim klub garniturama.

Pored restorana, kafe salona, terase za suncanje i odmaranje, od jula 2007. godine gostima ce na raspolaganju biti bazen, sauna i mali fitnes studio. Uz zahtev, gostima je na raspolaganju fax, skener i aparat za kopiranje te sef na recepciji hotela za novac i druge dragocenosti gostiju. Ispred hotela se nalazi ponta, mala betonirana plaža, koja je dostupna samo gostima hotela.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz