Hotel Sidro, BarHotel "Sidro" smešten je u prijatnom ambijentu raskošnog mediteranskog parka. Kategorisan je kao hotel sa dve zvezdice. Posluje u okviru kompanije AD "Luka Bar". Nalazi se u neposrednoj blizini mora i centra grada, a ipak svojim gostima nudi mir i tišinu za odmor.

Kapacitet hotela je 228 ležaja. Ukupan kapacitet restoranskog dela u hotelu je 240 mesta, sa dve terase u parku kapaciteta 100 mesta. Hotel raspolaže sa dva uredjena parking prostora kapaciteta 50 parking mesta.

Gostima koji žele da provedu aktivan odmor i time ostanu u dobroj kondiciji na raspolaganju su sportski tereni za košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal.

Trenutno raspoloživi kapacitet hotela je 210 lažaja, rasporedjenih u 85 dvokrevetnih i trokrevetnih soba, 7 luksuznih soba sa francuskim ležajem i 2 apartmana [poslovni i porodični]. Svaka soba ima kupatilo, terasu i centralno grejanje. Apartmani i luksuzne sobe su opremljeni sa klima uredjajem, televizorom, telefonom i mini barom. Osim navedenog u apartmanima i jednoj luksuznoj sobi instalirani su kompjuteri koji su priključeni na računarsku mrežu "Luke Bar" i na njima je obezbedjen pristup internetu 24 sata dnevno.

Restoran hotela raspolaže sa ukupno 150 mesta. Tokom 2004. godine je renoviran, tako da je to sada jedan moderan, klimatizovan restoran sa obnovljenim enterijerom. Pored ovog restorana u hotelu se nalazi i nacionalni restoran sa ukupno 50 mesta, plavi salon sa 20 i kafana sa 20 mesta. U brižljivo njegovanom parku smeštene su 2 terase sa 40 i 60 mesta. Na restoranskim menijima je veliki izbor jela od ribe i morskih plodova, kao i specijaliteta nacionalne kuhinje, upotpunjenih kartama kvalitetnih domaćih i stranih pića.

Ugostiteljski kapaciteti omogućavaju kvalitetno organizovanje raznih svečanosti: koktela, svadbi, rodjendana, seminara, susreta, kako u restoranskom delu hotela tako i na terasama i parku hotela u toku ljeta, po čemu je hotel prepoznatljiv u gradu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz