Hotel Splendid Conference, Becici


Hotel Splendid je prvi hotel sa 5+ zvezdica u Crnoj Gori i jedan od najluksuznijih u regionu. Nalazi se na samoj bečićkoj plaži i nudi najbogatije sadržaje koji zadovoljavaju i najprefinjeniji ukus.

Od smeštaja ima 254 deluxe sobe, 56 povezanih soba, 12 soba za hendikepirane, 2 VIP apartmana, 4 Junior apartmana i 13 wellness apartmana. Jedno od najfascinantnijih mesta ovog hotela svakako je kongresni centar. Sala, djeljiva na tri manje konferencijske sale, je remek djelo arhitektonske, svetlosne i zvučne tehnike, koja zadovoljava potrebe svih vrsta konferencija, kongresa i događaja, kao i tv produkcije. Konferencijska i banket sala ima poseban ulaz i garažu za 230 automobila.

Osim neponovljivog stila kada je u pitanju enterijer, u Hotelu Splendid se vodi računa o svakom detalju, a poseban značaj imaju restorani i barovi. Glavni restoran, koji ima 550-600 mesta, sa izuzetnim Show cooking buffet stilom, je mjesto koje Vaš boravak u ovom hotelu čini drugačijim od svakog drugog. Takođe, u svom sadržaju Splendid ima Lobby bar - otvoren 365 dana 24 sata, Conference bar - Pre functioning & banket bar, Pool bar - Al fresco atmosfera zimske bašte, Plažni bar & Restoran - ležerno mjesto za ručak i opuštanje, Fine Dining Restoran - "Window of Montenegro", mjesto sa privilegovanim i jedinstvenim pogledom na more, Fine Dining Bar & Lounge - Cigaret & vinski salon, te Fine Dining Terasa - mjesto za relaksaciju sa pogledom na more.

Najprimamljivije mjesto za sve posjetioce je još neviđeni Spa & Wellness Centar. Tursko kupatilo, zatvoreni i otvoreni bazeni sa toplom vodom, različite saune - termalna, parna, infracrvena, biljna su dovoljni razlozi da ovo mjesto bude Vaš izbor. Takođe u ponudi wellness centra su masaže, fizioterapija, teretana, solarijum kao i privatna plaža.

Hotel Splendid - Conference & Spa Resort je i odmorišnog i poslovnog karaktera, ali, iznad svega, on je mjesto sa neponovljivim doživljajima i oaza za uživanje.


REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz